LILO GRILL HOUSE

LILO GRILL HOUSE Lilo Grill House

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 52 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lilo Grill House. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2022 om 20:53 Heerlijk ! En sneller dan verwacht
25 jun 2022 om 21:46 We hadden deze keer minder frietjes en rijst dan de vorige keren. Nu kwam het maar juist toe , ik heb brood er bij gegeten want anders had mijn vriend niet genoeg gehad . Dat was wel jammer .
3 jun 2022 om 20:15 Eten was heel lekker
2 jun 2022 om 20:37 Broodje was lekker.. enkel wat te kwepsch omdat er papier dat nat word en zilverpapier rond zit.. maar valt nog mee te leven feta erbij besteld die helaas zuur is en niet eetbaar... helemaal niet lekker.. en zuur van smaak..
27 mei 2022 om 21:43 Lekker, voldoende en snel geleverd!
17 mei 2022 om 7:31 Top zoals altijd!!
25 apr 2022 om 19:51 Heerlijk gegeten , lekker veel , en warm bij bezorging
22 apr 2022 om 7:51 Pizza besteld en was niet lekker, heb na twee stukjes te eten ook buikpijn gekregen en de rest weggegooid. Bezorging was heel vriendelijk maar ik bestel nooit meer..
18 apr 2022 om 19:46 Sowieso de beste in Lanaken. Nu eerste keer met Takeaway netjes optijd ondanks dat ikzelf mijn busnummer ben vergeten noteren
15 apr 2022 om 22:16 Eten was erg snel hier. Was erg lekker, groot broodje was inderdaad heel groot en kapsalon ok heel goed gevuld.
12 apr 2022 om 1:38 Eten goed verpakt, warm en super lekker! Ik ga hier vaker bestellen!
5 apr 2022 om 2:45 Héél lekker en veel. Verse groentjes en lekkere kippen. Vriendelijke bezorger. De beste in omstreken